23.9.10

böyle yani..

Aradığın, özlediğin huzuru çoğu kez bulamazsın.Bulsan da sıkar seni bir süre sonra.Eski kaosu yeniden yaşamak istersin.Ruhu dingin insanların yaşamlarına imrendiğin zamanlar da olur. Ancak o yaşamların da sana göre olmadığını, seni tatmin etmeyeceğini , mutlu olamayacağını anlarsın ardından.
Yenilgilerin görkemli olur, başarıların da öyle.
Görkemli ayrılıklar yaşarsın, öyle kaybeder, öyle kazanırsın.İçindeki sürekli savaş halinden sıkılır, barışa yelken açmaya kalkarsın.Ama bir süre sonra, barışın maliyetinin savaş halinden daha pahalıya geldiğine tanık olur, vazgeçersin.
Yalnızlığı özlersin genellikle. Ve senin seçimin olduğu zaman saygı duyarsın yalnızlığa.Ancak istemediğin anlarda da bulursun kucağında yalnızlığı.Ve bu kez nefret edersin ondan.
Harika bir gülüş, kaba sığmaz sevinçlerin ardından, bir anda kendi içine çekilmiş, orada kendisiyle hesaplaşmaya durmuş bir insan olarak bulursun kendini.Atak ,saldırgan, enerji dolu biriyken, aniden düşersin depresyon hallerine.
Bazen ölümü yakın hissedersin kendine.Ve hemen ardından kalın kafalılığına öfkelenip 4 elle sarılmaya kalkarsın hayata.Bazen küçücük bir mutluluk kırıntsı bile ağız dolusu kahkaha atmana yeterken, bazen önüne dünyayı koysalar gülmez yüzün.Deli gibi özlersin birini bazen.Ve anlarsın ki aşk bile yetmemiştir sana..

Bütün bunları yaşar ve sonra da hayatı suçlarsın.
Oysa hayatın hiç bir günahı yoktur burada.Olan ,manik depresif ruhunun, hayatını cehenneme çevirmesinden başka bir şey değildir...

Böyle yani...

5 yorum:

Ömer dedi ki...

şiirler yazıp yaşama dair fikirler paylaşan bu kızcağıza ne olmuş böyle:/ ilk gönderilerine bakayım dedim, biraz şaşırdım vallah:)

Bayan İK dedi ki...

aşk beni çok değiştiriyorr :))
aşık olunca karakter değiştiriyorum

Ömer dedi ki...

yani şuan herşey normal durumda,ve normal halindesin öyle mi:) yanlış mı hissediyorum? şu neşeli,dalgacı halinin altında biraz gizli bi hüzün mü var yoksa?

Bayan İK dedi ki...

aşık değilken böuyleyim aşık olunca ki o duyguyu bi kere yaşadım aha bunları yazacak bi kişilik çıkarmıştım ortaya onun dışında hiiiiiiç anlamam duygusallıktan hüzünden
evet aşık olunca hüzünleniyormuşum.

Ömer dedi ki...

aşktan uzak durmak lazım o zaman:) baksana kişilik değiştiriyor,insanı duygularına ve bir başkasına köle yapıyor belki de:) benim şu mübarek kafam durumlardan genelleme cıkarıp herşeyi bir ölçüye oturtma cabasından vazgecmeyecek sanırım.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...