20.9.13

bişey ikişey ya da üçşey bilemiyorum.

Şu hayatta öğrenmek ve uygulamak istediğim tek şey beklentisiz yaşamak.

Çünkü o zaman hakikatten hayat inanılmaz güzel bir hale geliyor. İş yerinden, sevgilinden, arkadaşlarından anandan babandan kısacası hayattan ne zaman beklentisiz kalsan mutlu olduğunu  göreceksin emin ol.
Ben ne zaman  bir beklentiye girsem ki bunu çok yaparım o anda mutsuzlaşmaya başladığımı görüyorum.
Dolayısıyla dertsiz başıma hep bir dert alıyorum anasını satıyım.
kimin anasını satıcağıma karar vermedim henüz.

Hayatta en kurtarıcı laftır haklısın , kime neye hangi olayda  ya da durumda kullanırsan kullan seni sıyırır işin içinden en hararetli kavgada en umursamadığın, dinlemek istemediğin muhabbette en sevinçli anında en alakasız muhabbette ne zaman ama ne zaman kime olursa olsun ''haklısın'' dersen mevzudan rahatça sıyrılabilirsin.Dene duygu dediydi vay anasını satıyım dersin :)


Hayatta en sıkıcı şey çalışmaktır. Ben daha bir allahın kulunu görmedim ki, işimi seviyorum hergün ona koşa koşa gidiyorum, oluşabilecek tüm sorunlar beni hiç bir şekilde bunaltmıyor yıldırmıyor lanet ettirmiyor ben işime hastayım o da bana diyebilen..Varsa onun anasını satacam net!

Hayatta en güzel şey limonlu suya bandırılmış tuzlu salatalık abi.
Bir de yorgun argın işten eve geldiğinde o TV karşısında yavaş yavaş sızış yok mu!!!
Bence mutluluk bunlardan ibaret.

Beklentisiz de yaşamayı öğrenirsem Limonlu salatalığımı alıp TV karşısında sızarak hayatımı geçirip mutlu mesut yaşamak istiyorum gerçekten.


Çok ara verdim yazmaya biliyorum. Sürekli açıp duygu bişiler yazmışmı diye baktığını ve hüsranla üzülerek kapattığını da biliyorum bak bu yazının başındaki beklentiye geliyor gördün mü?
Halbüsem beni sallamayan insanlar üzülmüyor hiç onlar çok mutlu benden bişey beklemiyolar yani :)
neyse diyeceğim o ki işler çok yoğun biliyorum tabi bu yazmamak  için bir bahane değil, haşaaaaaaağğğğ
zilyon şey dolanıyor aklımda geceleri uykumdan 834 zeynep zobar 70000010 ismail aydın diye uyanıyorsam bunlar SAP HR personel no ve isimleri :) insan kaynaklarında sağlam adımlarla ilerliyorum demektir.

biri beni durdursun artık!

Değil mi?!!!

şimdi şu yukarda yazdıklarımı bi kere daha düşün bakalım.
seni güldürmeye gelcem söz. soytarıyım ya anasını satıyım benle gülmeyi seviyosun ya beklentilerini sonuna kadar karşılarım sıkıntı yok

hade öpt. kib. by


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...