25.4.13

isityorum vol2

canım çok pis sos oynamak istiyo.

bi de isim şehir hayvan bitki ot bok

bi de luna parka gidesim var.

paintball oynamakta istiyom.(hiç oynamadım ama çılgınca istiyorum)

piknik yapasım var.

pamuk şeker yemek istiyom.

yiyip yiyip popomun büyümemesini istiyorum mesela.

45 kilo olmak istiyorum.

bunların tümü baharın psikolojik baskıları herılt

burnumu karıştırıyorum hiç sümük çıkmıyo bugün buda canımın sıkılmasına sebep oluyor.


benimle oynarmısın?

öp.
kib
by

24.4.13

kamu su-po-tu



Beni çok özledin, merak ettin uykuların kaçtı iştahın gitti yerinde duramadın neredeyse jandarma polıs hastane falan arıyacaktın ama kimlik bilgilierimi bilmediğin aklına geldi çaresizce oturdun yerine 4 gözle bekledin bir kelime bir harf yazmamı hayatta olduğumu belirten ıfıcık bişiler bekledin... gelmedi.. hergün defalarca kez açtın baktın biloooma yazmıştır belki bugün dedin..

anlıcaan beni okumak ıcın kudurdun. biliyorum bebişim,,

Kahrolduğunu bensiz nefes alamadığını biliyorum. ama inan çok zottirik bir hayatım var. Lan iş yaşamı bir insanı ancak bu kadar asosyalleştirebilirdi varya ...


Neyse şimdi beni özleyen benim yazmamı bekleyen (kjshgldlkfjghdf) herkeze çok güzel şeylerden bahsedicem.
HAa bu tabi bana göre güzel, bilirsin iğrenç bir kızım hatta sırf bu özellliğimden dolayı kız olduğumdan utanıyorum arkadaş.. bazı kızlar var çıtı pııt narin falan ben hiç öyle olamadığım üzülüyorum buyüzden ama neeeeeeeeeeeeaapcan allah vergisi..


iş yerinden nağmeler döktüreyim mi accık ..
Bak döktüreyim gözümün yağını ye ki dinle beni pişman olmuyacaksın.
Okuman bittiğinde pişman olabilirsin elbet ama ben seniş okuduğunda pişman olacağın yerlerde uyarıcam istersen oraları atlarsın okaaaaaaaay?

Başlıorum.
Ar yu rediiiiiiiiiiiiiiiiiiiii dii di didi di diii:....

tamam tamam . ciddiyet!


Şimdi ilk önce olağanüstü metin başlığımı neden kamu spotu olarak girdiğimi aydınlatacak bi kaç örnek verecem.

Şu son günlere görüyosunuzdur tv de sigaradan soğutmak adına iğrenç damarlı mamarlı anlatırken benım bıle mıdemı bulandıran bakamadıım bı reklam dönüyor.

Lan her defasında yemek yerken karşılaşıyorum midem kalkıo anca başka bi cacıığa yaradığı yok.

Herneyse evet genişim kolay kolay tıksınmem falan ben ama bu kdrı beni de aşıyo yani... şimdi gelek sadede
Bu sıralar fazla mesai sırasında yanyana oturduğum müdürümün yüzüne  bakma fırsatı yakalamaya başladım.müdür değiğim bi ayağı çınar ağacından sallanıyor diğeri pariste tur atıyo.

Ahı gitmiş vahı hani bana hani bana diyo. Öyle bi herif.. Neyse bakıyorum yüzüne.. sarkmışş kırış kırış herif 60 a merdiven dayamış tabi falan derinlere daldım..

Şimdi burda bi parantez içi not geçmem lazım :benim şu hayatta böyle kudururcasına zevk alarak yaptığım çeşitli şeyler vardır.
Bunları teker teker yazmıcam şimdi ama asıl olanlardan birini yazıcam. Siyah nokta sıkmak!!!  abi yani bilmiyorum bağğzına iğrenç falan gelebilir elbet ama ben yemin ederim zevke geliyorum onları sıkarken hele böle vıuuoocckkk dıye çıkışı yokmu offffffffffff!!!!!!!!!!!
çıldırıyorum resmen...

işte olay şu ki bizim müdürün yüzünü inceledğimde zilyon kdr siyah nokta olduğunu farkettim..
abi toplantı falan yapıoruz adam bana tebliğlerden falan bahsediyo ben adamın orasındaki burasındaki siyah  noktalara bakarak onları sıktığımı  hayal ediyorum var mı böyle bişey :)

Hele bazıları var artık sık beni diye anırıyor herifin yüzünde...

Offffffffffffff durumum çok vahim farkındayım bu yüzden  kendimi bir kamu spotu ilan ediyorum.
Benimle ilgili de reklamlar yapılmalı uzak durulması için uyarılarda bulunulmalıdır.
Sağlık bakanlığına ihbarda bulunacam kendimle alakalı olaraktan.

Mesela tuvalette biyazı var bizim abi hep diyom resmini çekecem diye ama çişim geldiiğinde aklıma cep telefonumu yanıma almak gelmıyor aklıma.
Lütfen kağıt ve bez türü şeyler atmayın tamiratı mümkün olmayan sorunlara yol açmaktadır yazıp koymuşlar oraya abi bir insan her işediğinde 100 kere okurmu bir yazıyı yaa...istisnasız okuyorum baştan sona okuyorum işeme sürem boyunca ne kdr okuyabiliyorsam okuyorum. hızlı okuma tekniklerini kullanıp bir görüşte okumaya çalışıyorum falan kljfdshgkjshdfg

Ömrü hayatım boyunca hiç bi zaman hanım bir kız olamadım. Bu işle birlikte akli dengemi git gide kaybettiğime mi yanayım. O siyah noktaları sıkamadığıma mı tuvaletteki yazıyla sidik yarışına girdiğimem mi yanayım ben napayım nerelere gideyim.
evleneyim demi abla ben evleneyim :) (( bu aralar resmen mahalle baskısını ablam tek başına kurdu üzerimde maşallah abla selam diyom evlensene diyor , ya boşver onu napıyosun diyorum evlenmeni bekliyorum diyor jfdhglhdf şapşal şey ))

Bu arada yazımın hiç bi yerinde pişman olucaksın diye uyarmadım. Çünkü biliyorum ki bi yerden sonra böğürtüler eşliğinde tuvalete kusmaya gittin.Kendine gelip cesaretini toplayabildiysen ve kaldığın yerden devam edebildiysen söylecem okuduklarından pişman olduysan bırak derdim ama geç kaldın.

Hıyarmısın kusuyosun gelip hala okumaya devam ediyosan kusura kalma da seni uyaramam yane.
Kus lütfen.


....................................................
Yazamamam bundandır. G.P. ve diğer muhterem arkadaşlarım :))
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...