24.2.12

aç öküzler topluluğu

Uzun zamandan beri çeşitli makyaj blogları efenime söliyim oje blokları falan takip ediyorum.
millet kendini boyayıp boyayıp koyuyor çok hoşuma gidiyor onlara bakmak.
neyse gene az önce gezerken öle blogları biloktan biloga atlarken birisiylen karşılaştım.
arkadaşımız bi far bide bikaç oje falan koymuş çekiliş yapıyorum diyor.
bir far iki oje için çekiliş düzenliyor ya..tabi herşeyin bir bedeli vardır mantığıyla bazı koşullar koymuş
yok beni takip et bu biloğu kendi sayfanda yayınla(kısaca reklamımı yap) feysbuktan beni izle twitrdan izle kapıdan gir sağa dön 3 tane parande at geri kak sol elinle sağ kulağını tut egil ve kendi etrafında 492 kere dön kak dengede durabiliyormusun bak  tarzı aptalca şartlar...

iki far iki ojeyi elde edebilmek uğruna tüm bu gerzek koşulları harfiyen yerine getirip sonrada postun altına işlem tamam mail adresim bu benide çekilişe kat diye yorumlar yazılmış çekilişi kazanırsa çok mutlu olacaklar belli ..
ve son gördüğüm yorum sayısı 157 idi.. yani iki boktan şey için insanların bu denli maymuna döndüğünü izlemek.. traji komik.
hakkaten şaşırtıcı hayır ben bu post sahiplerinin amacını çok merak ediyorum aslında..
tüm bunları insanlara yaptırarak ne elde ediyorlar çok merak ediyorum hakkaten merak ediyorum bilgisi olan varsa söylesin hakkaten merak ediyorum yani.

geçen günde haberlerde küçükçekmece de açılan balık pazarını açılışını izledim.
bakan falan gelmiş böyle sonra insanlara balık ekmek dağıtmışlar.
allahım izdihamı görmen lazım dedim çüş yaaa sanki aylardır yemek yemiyormuşcasına hücum ediyor darzolar . lan hiç mi balık görmedin hayatında, hayır görmedin cebinde 3 liran da mıyok
eminönünde zebil gibi satılıyor.    hayret bişey yaa
bu ve buna benzer daha bir çok sahneye şahit olmuşsunuzdur hepiniz.. belki bizzat kendiniz de katılmış olabilirsiniz bilemiyorum.
bildiğim tek şey
hakkaten öküz bir milletiz gercekten öyleyiz
kimse üzerine alınmasın ama öküzün önde gideniyiz..

saygılar.

20.2.12

pompa üreticileri, çok atarlıyım bilginize!

Sevgili damacana pompası! Senden nefret ediyorum.Şunca yıllık ömrümde bir kere düzgün olanını seçeyim bir kere de bastığımda düzgün akıtanını alayım.( şunca yıllık ömrümün kaç yılını düzgün pompa arayışıyla geçirdiğimden bahsetmiyecem çünkü konumuz bu değil ama bununla da ilgili bi gün yazarım elbet) Yok arkadaş 2042020101 tane pompa değiştirdim hepsi de ya cof coff hava basıyo ya foş foş su çıkartıo her yer göl oluyor.

Hayır keşke alırken deneyebilme imkanım olsa o da yok ! Ya Allah bismillah diye çekiyorum içinden alıyorum her aldığım mı arıza çıkar abi!!!! Senin yüzünden çorap değiştirmekten bıktım!
Senin yüzünden kol kası yaptım millet badi yapıorum sanıyor
cıxıs cıxıs
Yok mu Allah aşkına şunun bi basmada bir bardaklık akıtanı!!!!!!!!!!
Burdan pompa üreticilerine seslenmek istiyorum lütfen işinizi ciddiye alınız ve düzgün pompalar üretiniz!!!  bıktım arkadaş! yeter yeaaaa
içim yanar isssyyeeeeeaaaaannnnnnnn diye bağırmayan bir ben kalmıştım en sonunda bende yapacam yani!

hooofff.

14.2.12

Sevgilimle Nasıl Seviştim.

Amacım bu yazıyla çok fazla insan tarafından okunmaktır.Tıklayıp gözatman için dikkat çekebilmek uğruna böyle bir başlık atıyor olmam beni utandırdı doğrusu ama senin bu başlığa dikkat kesilip aşağıdakileri okuduğunda sayfayı fütursuzca kapatma tavrın emin ol çok daha fazla utandırıcaktır beni...Hiç bişey yapmasan da ya da yapamasan da oku.
belki bigün bi yerlede muhabbeti açılır ve yardım etmek isteyenlere yol açmış olursun.
bu yazıyı olabildiğince paylaşalım yani bende okuyanlar kendi biloklarına da yazabilir.
ordan başka biloklara vss hayat her zaman labalalöbölö değil bilirsiniz..
biz burda gülerken sayısız insan yaşam mücadelesi için çırpınıyor.


hade bakayım utandırmayın beni canlarım öperim kafanızdan.






"Lösemi hakkında bilgisi olmayanlar haberlerde, internette, twitter vs her yerde bir şeyler duyuyordur. Bu hastalığın yaşı yok, birden bire ortaya çıkabiliyor. Tv'de bir kadın gördüm ve doğru düzgün ne yapmam gerektiğini bilmesem de yarın gidiyorum Çapa'ya dedim. Neyse gönüllü donör olmak çok kolay arkadaşlar. İstanbul'da yaşayanlar için Çapa Tıp Fakultesi'ne gidip ilik merkezinde 'ilik bağışı yapmak istiyorum' demeleri ve basit bir formu doldurmalarının ardından verecekleri bir kaç küçük tüpte kan ile süreci başlatmış oluyorsunuz. Sonrasında eğer kanınız bir hastanın doku örnekleri ile uyuşursa çok basit bir operasyon ile (dikiş, neşter vb bir şey olmadan) sizde sürekli yenilenen iliklerden çok az bir kısmı ile bir insana hayat verebiliyorsunuz."

08:30 - 17:00 arasında gitmeniz gerekiyor (yani biraz garip bir durum çalışan insanları düşünmeleri gerekiyordu)

Hepatit B ve C, Kanser, Aids/Hiv benzeri bir hastalığınız var ise maalesef donör olamıyorsunuz (bana verdikleri formda yazanları yazıyorum yani en azından hepatit olanlarınız var ise maalesef onlar da veremiyor diğer hastalıklar malum zaten)

İmzaladığınız formlarda gönüllü ilik bağışından istediğiniz an çıkma hakkınız saklı tutuluyor

Bilgi almak isterseniz 

Tel: 0212 534 75 00
Fax: 0212 532 46 52
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...